VICTORIA ZUTPHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2851 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Victoria Zutphen. Meer weten? Ontdek meer

7 feb 2023 om 22:37 Top !!
5 feb 2023 om 21:52 2 kapsalon en 2 patat. Kapsalon was prima. Patat was niet goed doorbakken en koud.
4 feb 2023 om 20:13 Snelle bezorging en lekker eten
3 feb 2023 om 18:40 Ik had kofte besteld maar kreeg gewone hamburgers! Dus hier bestel ik niet meer!
2 feb 2023 om 19:10 Snelle levering en aardige bezorger Eten was goed warm en lekker
1 feb 2023 om 22:03 Mooi verzorgd verpakt. Zeer attente bezorger. Lekker eten. Ruime porties. Was erg lekker. Bedankt jongens :)
30 jan 2023 om 17:51 pizza was vet en rook en smaakte naar vlees, terwijl het een vega pizza was. Ook vrij klein en niet erg warm.
29 jan 2023 om 9:01 DJW
28 jan 2023 om 23:21 Eten was goed, mocht wel warmer, boven kant was louw onderin was het beter.
23 jan 2023 om 21:37 Het was weer prima
14 jan 2023 om 23:33 Kapsalon was koud en dat komt door de salade in de kapsalon heb ik nog nooit mee gemaakt normaal ligt salade opde kapsalon ik ga bij hun nooit meer kapsalon bestellen kan beter kapsalon bestellen bijna doner rail dan krijg je de salade in een bakje l
13 jan 2023 om 19:28 Enkel nog een servet of servetten erbij en het is helemaal compleet. Ondanks dat wederom een topper van een kapsalon mogen verorberen.